Wat betekent de wijziging per 1 juli van de Arbowet voor u?

Erkon arbowet wijziging

1 juli 2017

In de nieuwe Arbowet komt meer aandacht voor preventie. Werkgevers en werknemers moeten er samen voor zorgen dat er veilig en gezond gewerkt wordt. De meeste beroepsziekten en arbeid gerelateerde gezondheidsklachten komen voor op het gebied van fysieke belasting.

Bij fysieke belasting door tillen, dragen en sjouwen zijn er veel hulpmiddelen beschikbaar om de fysieke belasting te voorkomen. Bij inzet van dergelijke tilhulpmiddelen wordt de fysieke belasting vrijwel direct geëlimineerd.

Erkon Tilhulpmiddelen kan u adviseren in praktische tiloplossingen om uw arbobeleid op het gebied van fysieke belasting in orde te maken. Neem contact met ons op via 071 - 589 64 00 of mail naar info@erkon.nl

 


Meer nieuwsberichten

Deel deze pagina:

Erkon Tilhulpmiddelen Splinterlaan 152 2352 SM Leiderdorp T. 071 589 64 00 F. 071 541 24 47

Specialist in de verkoop, advisering van schaarheftafels, tiloplossingen en vacuumheffers voor dozen, zakken, en plaatmateriaal. Erkon Engineering B.V., handelend onder de naam 'Erkon Tilhulpmiddelen' heeft zich door jarenlange ervaring kunnen profileren als vertrouwd specialist. Mede door de traditionele opvattingen ten aanzien van service en kwaliteit heeft Erkon Engineering B.V. een goede relatie met haar klanten. Voor Erkon Engineering B.V. is de klant nog steeds koning.