Erkon op vakevent Veilig Werkt Beter

Veilig werkt beter 2015

14 september 2015

Wilt u alles te weten komen over de winst die u kunt behalen met veilig en gezond werken? Kom naar het vakevent Veilig Werkt Beter op 6 t/m 8 oktober in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Drie dagen lang komen uiteenlopende onderwerpen op het gebied van veilig werken aan bod: van risico-inventarisatie en -evaluatie tot het Arbo managementsysteem en van een veilige werkplek met beschermingsmiddelen vallen.

Erkon staat samen met partner Laevo op de stand. Laevo ontwikkelde een zogeheten exoskelet, een hulpmiddel voor rugondersteuning bij voorovergebogen en tilwerk. Deze samenwerking illustreert hoe diverse preventieve maatregelen elkaar goed aanvullen. Daar waar Laevo zich richt op de ergonomie van de mens, richt Erkon zich op het veranderen van de werkomgeving middels mechanische hulpmiddelen. Bezoekers ervaren zelf hoe het fysieke werk verlicht wordt met tilhulpmiddelen van Erkon en het exoskelet van Laevo. Aanmelden voor Veilig Werkt Beter kan hier.


Meer nieuwsberichten

Deel deze pagina:

Erkon Tilhulpmiddelen Splinterlaan 152 2352 SM Leiderdorp T. 071 589 64 00 F. 071 541 24 47

Specialist in de verkoop, advisering van schaarheftafels, tiloplossingen en vacuumheffers voor dozen, zakken, en plaatmateriaal. Erkon Engineering B.V., handelend onder de naam 'Erkon Tilhulpmiddelen' heeft zich door jarenlange ervaring kunnen profileren als vertrouwd specialist. Mede door de traditionele opvattingen ten aanzien van service en kwaliteit heeft Erkon Engineering B.V. een goede relatie met haar klanten. Voor Erkon Engineering B.V. is de klant nog steeds koning.