Erkon Tilhulpmiddelen is in beweging

Erkon wagenpark

4 juni 2015

Erkon Tilhulpmiddelen, voorheen Erkon Intern Transport en Erkon Garage-Uitrusting, is in beweging. Zoals u wellicht heeft gemerkt gaan we verder met vernieuwde ambities en een ander logo. Met de nieuwe website hopen wij u nog beter van dienst te zijn.

Wij bieden voor elke werksituatie een gerichte oplossing. Naast onze standaard en op maat gemaakte tilhulpoplossingen, adviseren wij daarom ook bij het terugdringen van fysieke arbeid en de negatieve gevolgen hiervan. Met de Erkon nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en presenteren wij onze nieuwe producten. In onze eerste nieuwsbrief leest u hoe onze klant Abet Laminati gebruikmaakt van de Vacu-jojolift en presenteren wij de nieuwe Impact 90 van Hovmand, de snelste verrijdbare tilhulp op de markt. Ook attenderen wij u alvast op de vakbeurs Logistica 2015 en leest u meer over de rugklachtenproblematiek in onze branche.

Welkom bij Erkon Tilhulpmiddelen.


Meer nieuwsberichten

Deel deze pagina:

Erkon Tilhulpmiddelen Splinterlaan 152 2352 SM Leiderdorp T. 071 589 64 00 F. 071 541 24 47

Specialist in de verkoop, advisering van schaarheftafels, tiloplossingen en vacuumheffers voor dozen, zakken, en plaatmateriaal. Erkon Engineering B.V., handelend onder de naam 'Erkon Tilhulpmiddelen' heeft zich door jarenlange ervaring kunnen profileren als vertrouwd specialist. Mede door de traditionele opvattingen ten aanzien van service en kwaliteit heeft Erkon Engineering B.V. een goede relatie met haar klanten. Voor Erkon Engineering B.V. is de klant nog steeds koning.