Save the date: 11 t/m 13 november Logistica 2015

logo Logistica 2015

16 juni 2015

Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig op de belangrijkste vakbeurs op het gebied van intern transport en goederenstroombeheersing in de Benelux: Logistica 2015. Tijdens de driedaagse vakbeurs, die plaatsvindt in de jaarbeurs Utrecht, kunt u de snelle Impact 90 van Hovmand met eigen ogen zien. Ook introduceren wij de vernieuwde Impact 70-lijn, die nu nog eenvoudiger links- en rechtshandig te bedienen is.
Logistica 2015 biedt naast innovatieve tiloplossingen ook een interessant programma met lezingen, workshops en tours. Zo worden op de Scala Logistica bijvoorbeeld magazijnsimulaties getoond die demonsteren hoe ergonomisch en efficiënt gewerkt kan worden. Kijk op de website van Logistica voor meer activiteiten. Wij ontmoeten u tijdens de beurs graag op onze stand D066 in hal 9! Houd onze volgende nieuwsbrief in de gaten want dan kunt u zich gratis aanmelden voor de beurs.

U kunt hier terecht voor gratis toegang tot de Logistica.


Meer nieuwsberichten

Deel deze pagina:

Erkon Tilhulpmiddelen Splinterlaan 152 2352 SM Leiderdorp T. 071 589 64 00 F. 071 541 24 47

Specialist in de verkoop, advisering van schaarheftafels, tiloplossingen en vacuumheffers voor dozen, zakken, en plaatmateriaal. Erkon Engineering B.V., handelend onder de naam 'Erkon Tilhulpmiddelen' heeft zich door jarenlange ervaring kunnen profileren als vertrouwd specialist. Mede door de traditionele opvattingen ten aanzien van service en kwaliteit heeft Erkon Engineering B.V. een goede relatie met haar klanten. Voor Erkon Engineering B.V. is de klant nog steeds koning.