Vacature Verkoop Buitendienst

dinsdag 17 april 2018

Til jij ons en jezelf naar een hoger niveau?

Geschiedenis

Erkon Engineering B.V. is in 1974 opgericht en de werkzaamheden waren toen hoofdzakelijk gericht op de verkoop van Hywema hefkolommen en Mucki kantelaars. Enige jaren later kwam een aanvulling op het pakket met producten als stapelaars en vatenhandeling.

Erkon is zich vanaf dat moment steeds meer toe gaan leggen op intern transport in de breedste zin van het woord. Sinds januari 1996 is Erkon werkzaam in het huidige pand aan de Splinterlaan te Leiderdorp. De werkzaamheden waar Erkon nu in gespecialiseerd is, kunnen omschreven worden als de veel omvattende kreet ergonomie, met de nadruk op tillen en heffen.  Sinds 2013 gaat Erkon Engineering B.V. dan ook door het leven als Erkon Tilhulpmiddelen. 

Onze klanten vinden wij overal, maar met name in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, als ook in de maakindustrie.

Verkoper buitendienst

Je helpt onze klanten de fysieke belasting te verlagen en dat leidt altijd tot blije gezichten en dankbare gebruikers.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime verkoper buitendienst / tilhulp adviseur.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E). Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je geeft onze klant het juiste advies dat leidt tot de juiste tilhulp. Jouw kracht zit in het verder denken dan standaard.

Je bent veel onderweg en bezoekt nieuwe en bestaande klanten en maakt zelf afspraken of volgt gemaakte afspraken op.

Naast hulp van de binnendienst ben je ook in staat zelf je aanbiedingen uit te werken.

Je probeert nieuwe markten te ontdekken en te bewerken.

Bij Erkon vindt je een platte structuur met veel dagelijks contact.

 

Jij bent dus zelfstandig, ondernemend, gedreven en nieuwsgierig. Verder beschik jij over goede communicatieve eigenschappen

Ervaring strekt tot aanbeveling net als gevoel voor techniek. Kennis van de Engelse en Duitse taal zijn handig maar niet direct noodzakelijk.

 

Interesse

Heb jij interesse en spreekt de functie je aan! Stuur ons jouw CV of neem contact met ons op via bert@erkon.nl of bel met 071-5896400

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld