Bericht

vrijdag 18 december 2020

Samen verder bouwen aan de toekomst.

Op vrijdag 18 december jl. is Christian de Kleuver aandeelhouder geworden bij Erkon Tilhulpmiddelen. Chris is al sinds 2013 werkzaam bij Erkon Tilhulpmiddelen en heeft mede bijgedragen aan de mooie groei die wij hebben doorgemaakt. Voor u als klant een bekend gezicht, voor mij is het fijn om een sparringpartner te hebben en ideeën met elkaar uit te wisselen, waar u uiteindelijk de vruchten van plukt.

Erkon bestaat al sinds 2 juli 1974 en al sta ik sinds 1 januari 2013 alleen aan het roer, door de langdurige relatie met mijn werknemers voelt het nog steeds als een familiebedrijf. Erkon is groot geworden in de wereld van hefbruggen en industriële kantelaars, maar we zijn ons de laatste 20 jaar steeds meer gaan richten op intern transportmiddelen. Om duidelijker te maken wat we precies doen, opereren wij sinds 2013 onder de handelsnaam Erkon Tilhulpmiddelen. Tilhulpmiddelen voor industrie en bedrijf met als doel de duurzaamheid en ergonomie binnen uw bedrijf te verbeteren. Naast de verkoop van onze producten, beschikken wij ook over een eigen technische dienst voor storingen, reparatie en montage.

Voor u als relatie veranderd er natuurlijk niets, dan alleen een solide basis binnen Erkon. U kunt blijven rekenen op onze gedrevenheid in het oplossen van uw tilproblemen met ergonomische tilhulpmiddelen. Waardoor we uiteindelijk zorgen voor een duurzame inzet van uw personeel.

Wij wensen u namens het hele Erkon team fijne feestdagen en zien uit naar een fijne samenwerking in 2021.

Samen verder bouwen aan de toekomst