Erkon introduceert de allround transporthulp die met u meereist

Erkon introduceert de allround transporthulp die met u meereist

donderdag 9 augustus 2018

Erkon introduceert de allround transporthulp die met u meereist.

Erkon Tilhulpmiddelen is de eerste officiële leverancier van de transporthulp Xetto. De transporthulp is compact, past in elk formaat bedrijfswagen en reist met de lading mee. De Xetto is ontwikkeld voor het tillen en vervoeren van vrachten tot 250 kilogram.

Sinds zijn introductie in de Duitse markt door producent Hoerbiger wordt de Xetto vooral gebruikt in het bedrijfsleven en de interne logistiek. De tilhulp is divers inzetbaar, bijvoorbeeld voor het vervoer naar evenementen, voor de levering van materialen bij klanten en voor het tillen van zwaar gereedschap. Dankzij zijn stabiele constructie is hij in een hoge stand ook als werkbank te gebruiken voor reparaties op locatie. De Xetto is te vergelijken met een brancard en kan door een inschuifbaar onderstel met lading en al in een voertuig worden geschoven. Laden met de Xetto duurt circa 45 seconden.

Wij zijn zeer verheugd over de uitbreiding van zijn assortiment met dit innovatieve laadsysteem. “De Xetto past perfect in onze bedrijfsfilosofie om producten te verkopen die de fysieke belasting verminderen.”

Xetto: Kracht en veiligheid

De Xetto weegt 95 kg, heeft een draagvermogen van 250 kg en lading binnen 20 seconden tot een hoogte van 800 mm. Het systeem heeft een bedieningspaneel, op de handgreep of apart, voor het heffen en dalen van het laadplatform (1175 x 800 mm). Door zijn compacte afmeting (1369 x 826 x 973 mm) past de Xetto ook in kleine bedrijfswagens. De batterij is een Lithium Ion Accu, 14,4V-6Ah, die volledig opgeladen het maximale gewicht circa veertien 14 keer tot de maximale hoogte kan tillen. De wielen zijn groter, waardoor hij, ongeacht het laadgewicht, vloeiend over ongelijke oppervlakten rijdt. Hij staat door het stabiele onderstel ook stevig op een hellende ondergrond tot 2,5%.

De Xetto beschikt voor extra veiligheid over een sleutelschakelaar.

“Het is een product met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid"
“Elke Xetto wordt voor oplevering uitgebreid functioneel getest en voldoet aan alle vereiste ISO-normeringen.”

De Xetto is verkrijgbaar vanaf € 3.950, - excl. BTW en is uit te breiden met diverse accessoires, zoals spanbanden, haken, een veiligheidsnet, een 12V-autolader en extra batterijen. Voor onderhoud biedt Erkon aanvullende servicepakketten.

Voor meer info klik hier

 

 

 

Kom naar de beurs: Transport Compleet Gorinchem 2018.
Op 4, 5 en 6 september kunt u de Xetto uitproberen bij de stand van Erkon I124